Obecny czas to Sob 19:43, 22 Wrz 2018 | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zobacz posty bez odpowiedzi
Forum Wilkołak Strona GłównaForum Wilkołak Strona Główna
Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Shizma - Hardcore
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wilkołak Strona Główna » Muzyka
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TroxVan
Przywódca Stada Administrator


Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 1730
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Turek
Płeć: Wilk

PostWysłany: Pią 9:29, 20 Lip 2007    Temat postu: Shizma - Hardcore

HardCore w Maxsymalnym wydaniu. Polska muzyka z naszych (Turkowskich) okolic. chłopaki naprade daj nam rzeznie w porzadnym wykonaniu... w wykonaniu fanatyków z konina, zespół pierwotnie powstał w Bydgoszczy po rozpadzie punkowej Kompanii Karnej.

Na koncertach sa jeszce lepsi lecz Koninski styl tanczenia troche mnie zrarza, nie mam tam pogo lecz tylko i wylacznie mosh w tlumnie i ciasnocie , kto wie o co chodzi to bedzie wiedział. Po ich koncercie wyszłem z wybitym nadgarstkiem i skręconą kostka ale był naprawde srogo ...

Skład

* Pestka - wokal
* Schizmaciek - gitara
* Wania - gitara
* Krzyżak - gitara basowa
* Młody - perkusja

Dyskografia

* Live in Bydgoszcz 1990
* Live in Torun 1991
* Ostatnia Odslona 1992
* Voices "7
* Energia 1994
* Miejskie Depresje 1995
* Pod Naciskiem 1997
* split z/TEARS OF FRUSTRATION 7 2000
* Unity 2000 2000
* All But Hearts 2001
* State Of Mind 2001
* Live In Poznan (Bootleg) 2001
* XIII 2004
* split z/L'Esprit Du Clan 2006
* Hardcore Enemies 2006


http://www.youtube.com/watch?v=LyO5DRTzCGo

http://www.youtube.com/watch?v=JDGiaA_KItc&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=9oQAiVDpQwg&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=TAvG_Lo1G5w&mode=related&search=


Ostatnio zmieniony przez TroxVan dnia Wto 19:03, 04 Wrz 2007, w całości zmieniany 2 razy
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Gotrek
Masta Off-topiker


Dołączył: 09 Lip 2006
Posty: 873
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 10:51, 20 Lip 2007    Temat postu:

brzmi jak typowy amerykański hc. Jak dla mnie może być :p
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Diva Satanica
Wilkołacze Szczenie


Dołączył: 12 Cze 2007
Posty: 537
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Wilczyca

PostWysłany: Pią 19:55, 20 Lip 2007    Temat postu:

Schizma dobry zespół... Nawet bardzo dobry. A to nie brzmi jak typowy amerykański hardcore, przynajmniej w moim mniemaniu... Swoją drogą Schizma ma wokalistę o całkiem charakterystycznym wokalu.
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
KaFaR
Wilk


Dołączył: 31 Maj 2007
Posty: 346
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Nie 13:39, 22 Lip 2007    Temat postu:

swoja droga schizma jest na woodstocku
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Midgard
Duch


Dołączył: 24 Cze 2006
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: muchlin city

PostWysłany: Wto 10:00, 14 Sie 2007    Temat postu:

no byla na woosdtocku, byla
i mialem isc oczywiscie. tylko zaspalem ;p
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
TroxVan
Przywódca Stada Administrator


Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 1730
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Turek
Płeć: Wilk

PostWysłany: Wto 11:15, 14 Sie 2007    Temat postu:

Ja byłem , wyszalałem sie poskakałem pokrzyczałem i pare sinców do domu zabrałem ..

dali dobry koncert bez pier*olenia - weszli zrobili sieke i zeszli.
Jest czego załować ze sie nie widziało.
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wilkołak Strona Główna » Muzyka
Wyświetl posty z ostatnich:   
 
 
Wszystkie czasy w strefie GMT
Skocz do:  

Strona 1 z 1


Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Theme created OMI of Kyomii Designs for BRIX-CENTRAL.tk.