Obecny czas to Czw 22:18, 23 Lis 2017 | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zobacz posty bez odpowiedzi
Forum Wilkołak Strona GłównaForum Wilkołak Strona Główna
Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Napalm Death [ Hardcore Punk]
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wilkołak Strona Główna » Muzyka
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TroxVan
Przywódca Stada Administrator


Dołączył: 11 Cze 2006
Posty: 1731
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Turek
Płeć: Wilk

PostWysłany: Sob 7:07, 14 Lis 2009    Temat postu: Napalm Death [ Hardcore Punk]



No no no ...
Dawien dawno Wujek Trox nie słuchał przesączonego ideologią Hardcoru ;] Więc ten zespolik o imponującym dobytku płytowym i niesamowitej ilości muzyków zrobił na mnie wielkie wrażenie. Sami oceńcie :

NAPALM DEATH - When All Is Said And Done
http://www.youtube.com/watch?v=SIRUzqHTNh8&feature=channel

NAPALM DEATH - Lowlife ( Miodzio )
http://www.youtube.com/watch?v=d5t-Yc1zaOQ&feature=channel

Cover Nazi Punx ( Tak wspominając stare czasy )
http://www.youtube.com/watch?v=_TMsquzm3AQ



Strona zespołu
[link widoczny dla zalogowanych]


Muzycy
Obecny skład zespołu

* Mark "Barney" Greenway - śpiew (1989-1996,od 1997)
* Mitch Harris - gitara elektryczna (od 1990)
* Shane Embury - gitara basowa (od 1987)
* Danny Herrera - instrumenty perkusyjne (od 1991)

Byli członkowie

* Rich Militia - śpiew
* Lee Dorrian - śpiew(1987-1989)
* Phil Vane - śpiew (1996-1997)
* Tomas "Tompa" Lindberg - śpiew podczas koncertów
* Daryl "Sid" Fideski - gitara elektryczna (1982)
* Robo - gitara elektryczna (1982-1985)
* Justin Broadrick - gitara elektryczna (1985-1987)
* Frank Healy - gitara elektryczna (1987)
* Bill Steer - gitara elektryczna (1987-1989)
* Jesse Pintado (zmarły) - gitara elektryczna (1989-2004)
* Nik Bullen - gitara basowa, śpiew (1982-1987)
* Finbar Quinn - gitara basowa (1982-1985)
* Peanut - gitara basowa (1985-1986)
* Jim Witeley - gitara basowa (1987)
* Miles "Rat" Ratledge - instrumenty perkusyjne (1982-1986)
* Mick Harris - instrumenty perkusyjne (1986-1992)
* Si O (Simon Oppenheimer) - gitara elektryczna (1982)

Koncerty w Polsce

* 1 grudnia 1991, Hala Sportowa "Gwardia", Koszalin
* 2 grudnia 1991, Hala Ludowa, Wrocław
* 2 lipca 1992, Hala AWF, Katowice
* 3 lipca 1992, "Arena", Poznań
* 22 czerwca 1994, Klub "Stodoła", Warszawa
* 25 marca 1996, "Mega Club", Katowice
* 1 sierpnia 2001, Klub "Eskulap", Poznań
* 12 marca 2005, "Spodek", Katowice, Metalmania[1]
* 14 sierpnia 2006, Plaża Miejska, Szczytno, Hunterfest[2]
* 1 czerwca 2008, Klub "Progresja", Warszawa[3]
* 2 czerwca 2008, Klub "W-Z", Wrocław[3]
* 21 stycznia 2009, Klub Progresja, Warszawa[4]
* 22 stycznia 2009, Klub Lochnes, Kraków[4]

Dyskografia
Dema

* 1982 Halloween (demo)
* 1982 And, Like Sheep, We Have Gone Astray
* 1983 Kak
* 1983 Unpopular Yawns of Middle Class Warfare
* 1985 Hatred Surge
* 1986 From Enslavement to Obliteration
* 1986 Scum

Albumy

* 1987 Scum
* 1988 From Enslavement to Obliteration
* 1990 Harmony Corruption
* 1992 Utopia Banished
* 1994 Fear, Emptiness, Despair
* 1996 Diatribes
* 1997 Inside the Torn Apart
* 1998 Words From the Exit Wound
* 2000 Enemy of the Music Business
* 2002 Order of the Leech
* 2005 The Code Is Red... Long Live the Code
* 2006 Smear Campaign
* 2009 Time Waits for No Slave[5]

Albumy koncertowe

* 1983 Live at the Union Rowing Club, Nottingham 9/4/83
* 1989 Human Garbage
* 1989 The Peel Sessions
* 1990 Extremity Retains (sic!) - Live
* 1991 Christmas Corruption Live at Stuttgart 19/12/1991
* 1992 Corridors of Blood - Live at Vosselar 5/7/1992
* 1993 Live Corruption
* 1998 Bootlegged in Japan - Live
* 2000 The Complete BBC Sessions - Live
* 2003 Punishment in Capitals - Live

Albumy tribute

* 2004 Leaders Not Followers Part. II

Minialbumy

* 1988 The Curse
* 1989 Live EP
* 1989 Mentally Murdered
* 1990 Suffer the Children
* 1991 Mass Appeal Madness
* 1992 The World Keeps Turning
* 1995 Greed Killing
* 1997 Breed to Breathe
* 1999 Leaders Not Followers

Single

* 1989 Split with Electro Hippies
* 1992 Malignant Trait
* 1993 Nazi Punks Fuck Off
* 1994 Plague Rages
* 1994 More Than Meets the Eye
* 1995 Hung
* 2002 Leech Sampler

Splity

* 1989 Napalm Death / S.O.B.
* 1996 Cursed to Tour
* 1996 In Tongues We Speak
* 2005 Tsunami Benefit

Kompilacje

* 1982 Twisted Nervous Breakdown
* 1982 Subversive Elements
* 1983 Scared Shitless
* 1983 Bullshit Detector 3
* 1983 The Rise and the Fall of Flared Trousers
* 1992 Death By Manipulation
* 2003 Noise for Music's Sake

Wideografia

* 1990 Live Corruption (VHS)
* 2001 The DVD (DVD)
* 2003 Punishment in Capitals (DVD)
* 2007 The Scum Story (DVD)

Pobrano Informacje z Wikipedia


Ostatnio zmieniony przez TroxVan dnia Sob 7:09, 14 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
...
Zobacz profil autora
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wilkołak Strona Główna » Muzyka
Wyświetl posty z ostatnich:   
 
 
Wszystkie czasy w strefie GMT
Skocz do:  

Strona 1 z 1


Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Theme created OMI of Kyomii Designs for BRIX-CENTRAL.tk.